Fik du læst: Dansk Bilbrancheråd sponserer vinderen af DM i Skills til EuroSkills

Mester Timmy Jeppesen (tv) med lærling og deltager i EuroSkills Jeppe Præstiin Mikkelsen og landsformand Henrik Pedersen (th), som overrakte Dansk Bilbrancheråds gave for sejren til DM i Skills. Nu følger et sponsorat til EuroSkills 2023 i Gdansk.

Med et sponsorat støtter Dansk Bilbrancheråd vinderen af DM i Skills' deltagelse i EuroSkills i Gdansk 2023.

Til DM i Skills i februar 2023 vandt medlemsværksted Autohjørnet Ringkøbings lærling Jeppe Præstiin Mikkelsen i kategorien personvognsmekaniker.

Det var en flot sejr, som ikke blot sikrede ham titlen som Danmarks dygtigste personvognsmekaniker-lærling, men også gav ham en plads til EuroSkills i Gdansk 5. 9. september 2023.

Dansk Bilbrancheråds sponserer personvognsmekaniker-lærlingen

For at deltage i EuroSkills kræver det dog ekstra træning og investering af både tid, materiale og rejser, hvilket er en bekostelig affære og noget, som ikke følger med selve deltagerpladsen til de europæiske mesterskaber.

Dansk Bilbrancheråd støtter op om alle former for initiativer, som kan øge interessen for faget samt hylder dem, som gør det ekstra godt. Disse personer er rollemodeller for unge, som interesserer sig for faget, og det er vigtigt at bakke op til gavn for hele branchen.

Rådet har derfor valgt at støtte Jeppes Præstiin Mikkelsens deltagelse i EuroSkills 2023 med et sponsorat. Sponsoratet dækker dele af de udgifter, som Jeppe har i forbindelse med træningen til og deltagelsen af EuroSkills 2023, så han kan deltage kampklar i EuroSkills og være med til at skabe opmærksomhed omkring mekanikerfaget.

Vi, i Dansk Bilbrancheråd, ønsker Jeppe Præstiin Mikkelsen held og lykke i kampen om at blive kåret som Europas bedste mekanikerlærling.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer da kontakt adm. direktør Erik S. Rasmussen på esr@dbr.dk eller tlf. 40414399.