Nyt fra Advodan: Få styr på generationsskiftet med 15 % rabat

Står du overfor et generationsskifte, så kan du benytte dig af Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartner Advodan Sønderjylland og advokat Stefan Østerby-Jørgensen. Her får du 15 % rabat på de generelle timetakster, og du kan nu booke tid online.

I en branche med mange ejerledede virksomheder, er et generationsskifte en uundgåelig og til tider vanskelig fase, som kræver nøje planlægning.

Det kan være en kompleks proces, der involverer både juridiske, skattemæssige og menneskelige hensyn.

Hvis generationsskiftet ikke planlægges korrekt, kan det medføre store konsekvenser for både virksomheden og de involverede personer.

Derfor har Dansk Bilbrancheråd en samarbejdsaftale med Advodan Sønderjylland og her advokat Stefan Østerby-Jørgensen.

Din kontakt er advokat Stefan Østerby-Jørgensen

Advokat Stefan Østerby-Jørgensen hos Advodan Sønderjylland er ekspert i generationsskifter og har stor erfaring med at hjælpe bilforhandlere og værksteder gennem denne overgang.

Med hans rådgivning sikrer du, at processen foregår gnidningsfrit til fordel for alle parter. Stefan Østerby-Jørgensen arbejder tæt sammen med virksomhedsejere og deres familier for at finde de bedste løsninger, der både bevarer virksomhedens værdi og skaber en glidende overgang til de nye ejere.

15 % rabat hos Advodan Sønderjylland

Uanset om du står over for at skulle overdrage virksomheden til dine børn eller sælge til en ekstern køber, kan en klar plan for generationsskiftet hjælpe med at sikre virksomhedens fortsatte succes og stabilitet.

Hos Advodan Sønderjylland tilbyder de skræddersyet rådgivning og løsninger, der er tilpasset din virksomheds unikke situation.

Du får via Dansk Bilbrancheråd hele 15 % rabat på de generelle timetakster!

Henvendelse

Kontakt Advodan Sønderjylland i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan de kan hjælpe med dit generationsskifte.

Ring til tlf. 74721010 eller gør brug af deres nye bookingplatform og bestil en tid til drøftelse via nedenstående link:

Reservationer – – Outlook (office365.com