Nyt fra Seek4Cars: Få en skræddersyet hjemmeside

Seek4Cars er Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartner og hjælper medlemmerne med sociale medier og hjemmesider. Har du ikke allerede en hjemmeside gennem Seek4Cars, så læs med her.

Er din nabo mere populær end du er?

I dag søger kunder hurtigt online, når de skal træffe valg om, hvor deres bil skal repareres. Hvis din hjemmeside ikke er opdateret, er der stor risiko for, at dit værksted - med få klik - bliver fravalgt.

Gør noget ved det med en skræddersyet hjemmeside fra Seek4Cars!

Seek4Cars A/S har leveret it-løsninger og hjemmesider til over 1000 virksomheder inden for autobranchen. Specielt tilpassede hjemmesideløsninger designet specifikt til at fremhæve din virksomheds unikke karakter og imødekomme dine behov.

Du kan starte med en basispakke, som du kan udbygge med forskellige moduler, så din hjemmeside bliver præcis, som du ønsker og opfylder de behov du har. Eksempler på moduler, du kan tilføje er:

  • Bilsalg
  • Nyheder
  • Webshop

Seek4Cars har måske allerede hjulpet din nabo – skal de også hjælpe dig?

Henvendelse

Kontakt Seek4Cars i dag for at få en skræddersyet løsning til din virksomhed. Du kan ringe til dem på tlf. 93 911 911 eller kontakte dem på mail; info@seek4cars.net, eller blive ringet op ved at taste dine oplysninger ind her: Bliv kontakte af Seek4Cars for at få en skræddersyet løsning til din virksomhed.