Proløn har lavet en guide med 10 gode råd til at få afsluttet det gamle lønår korrekt. Guiden kan du få tilsendt fra deres hjemmeside.
Hvad sker der, hvis du kommer for sent med lønnen? Hvad gør du med feriefridage til årsskiftet? Er dine medarbejderes skattekort opdateret?
2022 banker på døren, og i forbindelse med årsskiftet, er der meget at huske på, hvis du står for lønnen.
For hvordan får man afsluttet det gamle lønår korrekt, så man kommer godt fra start i det nye år?
Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartner ProLøn har udarbejdet en guide med 10 gode råd, som du kan læne dig op ad, når 2021 skifter til 2022.
Guiden kan du bruge til at få afsluttet det gamle lønår korrekt og komme godt fra start i det nye.
Her er et eksempel på et af de gode råd fra guiden:
I årets første 11 måneder kan du godt slippe af sted med at udbetale lønnen i den følgende måned. Men hvis du først udbetaler decemberlønnen i januar, vil lønnen ikke høre til indkomståret 2021 – den vil først komme med i 2022.
Det giver problemer i forhold til medarbejderens fradrag og pension. Det giver dig en masse ekstra arbejde, når du skal få alle dele af lønnen til at stemme med det rigtige indkomstår. Vi anbefaler derfor, at du holder ekstra godt øje med, hvornår du senest skal indberette løn for december.
Afleveringsfristen hos ProLøn kan du altid finde på proloen.dk."
Guiden med alle de 10 gode råd finder du i en folder, som du kan få tilsendt fra Proløns hjemmeside ved at udfylde dine kontaktoplysninger.
Du finder guiden og formularen, som du skal udfylde for at få den tilsendt, her.
Kommunikationschef Majbrit Berthelsen mb@dbr.dk eller telefon 40184884.