Bogholder

Dansk Bilbrancheråd søger en erfaren bogholder der selvstændigt kan varetage den daglige drift af Dansk Bilbrancheråds bogholderi samt 5 tilknyttede foreninger.

Beskrivelse

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i en dynamisk og uformel brancheorganisation med 11 engagerede kollegaer, hvor din primære opgave vil være at styre økonomifunktionen hele vejen til en afstemt balance. Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte: 
 

Bogføring

  • Debitor- og kreditorstyring
  • Kontingentopkrævning
  • Betalinger
  • Afstemninger
  • Ad hoc-opgaver

 

Faglige kvalifikationer 
Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og/eller solid erfaring med bogføring, Vi benytter primært Microsoft Dynamics NAV 2013 og Visma E-conomic hvorfor du til fulde behersker disse programmer. Herudover anvender vi Dinero og Advosys til vores tilknyttede foreninger, hvorfor kendskab hertil vil være en fordel. Vi påtænker primo 2022 at udskifte NAV 2013 til ny platform. Du er rutineret bruger af MS Office pakken og har stor erfaring i brug af Excel.

Personlige kvalifikationer 
Du er systematisk og detaljeorienteret, men også god til at skabe og bevare overblik. Du arbejder struktureret, selvstændigt og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Du er udadvendt, trives med frihed under ansvar og kan lide at arbejde i en mindre medlemsdrevet organisation.

Løn og ansættelsesvilkår 
Stillingen er normeret til 30 timer ugentligt, og dit arbejdssted vil være på kontoret i Taastrup.

Lønpakke efter kvalifikationer, inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning 

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansøgning samt CV fremsendes hurtigst muligt og senest den 20.oktober 2021 til administrationschef Per Borroe Nielsen på e-mail pbn@dbr.dk.

Ansøgninger behandles løbende. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme på telefon 40 64 05 10.

 

Dansk Bilbrancheråd
Med 2.000 bilværksteder, -forhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen.

Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksomme på vores mærkesager.

Dansk Bilbrancheråds sekretariat har 11 medarbejdere på kontoret i Taastrup

Se mere på www.dbr.dk